Tietosuojaseloste

Olemme iloisia vierailustasi verkkosivustollamme ja mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan. Henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Henkilötiedot ovat tunnistetun tai tunnistettavissa olevan luonnollisen henkilön yksittäisiä tietoja henkilökohtaisista tai tosiasioihin liittyvistä olosuhteista. Tähän sisältyvät tiedot kuten virallinen nimi, osoite, puhelinnumero ja syntymäaika.

Koska henkilötiedot nauttivat erityistä suojaa, niitä kerätään, käsitellään ja käytetään ainoastaan sallitussa määrin. Selitämme tämän alla tarkemmin.

Tietosuojakäytäntömme on sopusoinnussa sovellettavien tietosuojavaatimusten, erityisesti liittovaltion tietosuojalain (BDSG) ja telemedialain (TMG) määräysten kanssa. Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja ainoastaan yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn. Käytämme tietoja myös muihin tarkasti määriteltyihin tarkoituksiin, esim. uutiskirjeen tarjouksiin, hakemuksiin jne. vain, jos olet antanut suostumuksesi,


1. Vastaava taho sellaisena kuin se on telemedialain 1 kohdan 13 §:ssä / liittovaltion tietosuojalain 7 kohdan 3 §:ssä

Tietosuojalain kannalta vastaava taho on:

AGCO GmbH
Johann-Georg-Fendt-Straße 4
D-87616 Marktoberdorf
S-posti: info.fendt@agcocorp.com
Puhelin: 08342 / 77-0
Faksi: 08342 / 77-220


2. Sivuston käyttö anonyymisti/salanimellä

Voit vierailla verkkosivustollamme antamatta henkilötietoja. Salanimen käyttäjätietoja ei yhdistetä salanimen käyttäjän tietoihin. Salanimen käyttäjäprofiileja ei luoda.


3. Verkkosivuston erityistoiminnot

Verkkosivustomme tarjoaa erilaisia toimintoja, joita käytettäessä keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja. Alla selitämme, mitä näille tiedoille tapahtuu:


Uutiskirje:
Käytämme uutiskirjeemme kirjautumisikkunassa käyttäjän antamia tietoja ainoastaan lähettäessämme uutiskirjeen, jossa kerromme kaikista palveluistamme. Rekisteröinnin jälkeen lähetämme vahvistussähköpostin. Se sisältää linkin, jota on napsautettava halutessaan perua uutiskirjeen (Double-Opt-In). Uutiskirjeen voi perua milloin tahansa napsauttamalla peruutuslinkkiä.


Yhteydenottolomake:

Käytämme käyttäjän yhteydenottolomakkeella antamia tietoja ainoastaan yhteydenottolomakkeen pyyntöjen käsittelyyn. Pyynnön käsittelyn jälkeen kerätyt tiedot poistetaan välittömästi, ellei säädettyjä säilytysaikoja ole.


Ura – Hakemus (verkkohakemus):

Verkkohakemuksen yhteydessä käyttäjältä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan mahdollisen työsuhteen muodostamiseen. Antamalla tietosi hyväksyt, että seuraavat oikeushenkilöt käsittelevät ja käyttävät tietojasi:

  • AGCO GmbH, Johann-Georg-Fendt-Straße 4, D-87616 Marktoberdorf
  • AGCO Deutschland GmbH, Johann-Georg-Fendt-Straße 14 D-87616 Marktoberdorf


Fendt-ajoneuvokonfiguraattori:

Fendt-ajoneuvokonfiguraattorin avulla voit konfiguroida erilaisia Fendt-ajoneuvoja ja tallentaa ne verkossa. Siten voit myöhemmin katsoa uudelleen kokoonpanojasi.

Käyttääksesi tätä toimintoa sinun on rekisteröidyttävä. Sähköpostiosoitteen syöttäminen on pakollista. Muut henkilötiedot voidaan antaa, ja niitä voidaan muuttaa myöhemmin, mutta ne ovat vapaaehtoisia. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjälle lähetetään salasana tämän antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Jos olet unohtanut Fendt-ajoneuvokonfiguraattorin salasanan, se on mahdollista lähettää uudelleen ”Salasana unohtunut” -toiminnolla. Tätä varten vaaditaan sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt Fendt-ajoneuvokonfiguraattoriin.

Tietoja, jotka kerätään osana ”Salasana unohtunut” -toimintoa, käytetään ainoastaan unohdetun salasanan uudelleenlähettämiseen.


Fendt-verkkokauppa:

Fendt-verkkokaupassa voit ostaa Fendt-tuotteita ja valita toimituksen ostetuille tuotteille. Toimitukseen käytetään DHL- tai UPS-kuljetuspalvelua.
Fendt-verkkokaupan käyttö on mahdollista ilman rekisteröitymistä (“mene kassalle vieraana”). Jotta tilatut tavarat voidaan toimittaa, tilauksen yhteydessä tarvitaan seuraavat tiedot henkilöstä:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Katu ja talon numero
  • Postinumero
  • Kaupunki
  • Maa
  • Maksutiedot

Ulkopuolinen palveluntarjoaja (wirecard) toteuttaa maksun luotto- tai maestrokortilla.

Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa ”sofortüberweisung.de”- tai ”PayPal”-palveluntarjoajan avulla. Tätä varten sinut ohjataan kyseisen maksupalveluntarjoajan verkkosivustolle. Tässä tapauksessa sovelletaan paikallisia tietosuojamääräyksiä sekä luottokelpoisuuden määräyksiä (ns. pistearvon laskenta), jotka ovat saatavilla maksupalveluntarjoajan verkkosivustolla.

Jotta voit käyttää kaikkia Fendt-verkkokaupan mukavuustoimintoja, sinun on rekisteröidyttävä. Tässä yhteydessä etu- ja sukunimen sekä voimassa olevan sähköpostiosoitteen syöttäminen ovat välttämättömiä. Aktivointilinkki lähetetään sähköpostitse osana ”Double OPT-IN“ -validointia.

Rekisteröidyllä tilillä käyttäjä voi antaa lisää henkilötietoja, kuten toimitustiedot. Käyttäjä voi muuttaa näitä tietoja milloin tahansa.

Jos osoitetiedot tallennetaan käyttäjän tilille, niitä ei pyydetä uudelleen seuraavassa tilauksessa.

Rekisteröitymisen yhteydessä voit halutessasi tilata uutiskirjeen, joka sisältää tietoa uutuuksista, tarjouksista ja etuseteleistä. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa napsauttamalla uutiskirjeessä ”lopeta tilaus”.

Jos olet unohtanut Fendt-verkkokaupan salasanan, on mahdollista lähettää nämä tiedot uudelleen käyttämällä aiemmin antamiasi yhteystietoja (sähköpostiosoite). Tietoja, jotka kerätään osana ”Salasana unohtunut” -toimintoa, käytetään ainoastaan unohdetun salasanan uudelleenlähettämiseen.


Peruuttamislomake verkossa (Fendt-verkkokauppa)

Verkossa peruuttamislomakeella kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan verkkolomakkeella annettujen peruuttamisilmoitusten käsittelyyn. Kerätyt tiedot poistetaan peruuttamisen käsittelyn jälkeen.


4. Tietojen luovuttaminen / käyttötarkoitus

Luovutamme henkilötietoja kolmansille osapuolille vain, jos tämä on välttämätöntä sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi, erityisesti solmitun sopimuksen täyttämiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi mainittuihin sopimus- ja maksuprosessitarkoituksiin. Jos annat henkilötietoja meille pyynnön yhteydessä tai nimenomaisella suostumuksella, käytetään näitä tietoja ainoastaan siihen tarkoitukseen, johon pyyntö tai suostumus kuuluu. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa suostumuksellasi ja käyttötarkoituksen täyttämiseen myös alueellisille kumppaneille. Alueesi kumppanit voit tarkistaa linkistä http://agcosuomi.fi/contact/default.asp?brand=fendt tai tiedustelemalla meiltä. Tallennamme henkilötietojasi vain niin kauan, kuin on tarpeen lain tai tiedonkeruun käyttötarkoituksen vuoksi. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Suojattavat etusi otetaan huomioon säännöksiä noudattaen. Jos tietojen vastaanottaja on Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, missä sovellettava laki ei takaa samaa tietosuojan tasoa kuin kotimaassasi, ryhdymme toimenpiteisiin varmistaaksemme riittävän tietosuojan.


5. Verkkosivustomme käyntien tilastollinen analyysi

Keräämme, käsittelemme ja käytämme verkkosivuston tai sen yksittäisten tiedostojen käytön yhteydessä seuraavia tietoja: IP-osoite, verkkosivu, jolta tiedosto haettiin, tiedoston nimi, haun päivämäärä ja kellonaika, siirretyn tiedon määrä ja selvitys haun onnistumisesta (nk. web-loki). Käytämme näitä tietoja ainoastaan muussa kuin henkilötietojen muodossa jatkuvaan verkkosivustomme parantamiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin.


Google-Analytics:

Verkkosivustomme hyödyntää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA (jäljempänä: Google). Google Analytics käyttää erilaisia tekniikoita, myös nk. evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat käyttäjän verkkosivuston käytön analyysin. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti sivustolla vierailijan verkkoselaimen välimuistiin. Evästeet mahdollistavat verkkoselaimen tunnistamisen uudelleen. Google-Analytics-palvelusta saadut tiedot verkkosivuston käytöstä lähetetään Googlen palvelimille, jotka toimivat mahdollisesti EU:n ulkopuolella ja mahdollisesti myös ETA:n ulkopuolella. Aktivoimalla IP-anonymisointi Google-Analytics-palvelun verkkosivujen seurantakoodissa, Google anonymsoi IP-osoitteesi ennen siirtoa. Verkkosivustot käyttävät Google Analytics-seurantakoodia, joka on laajennettu koodilla gat._anonymizeIp(); anonymisoitujen IP-osoitteiden keräämiseksi (nk. IP-maski). Google käyttää näitä tietoja verkkosivustojen operaattorien toimeksiannosta arvioidessaan vierailuasi verkkosivustolla kootakseen raportteja verkkosivustojen toiminnoista ja tuottaakseen verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivustojen ylläpitäjille. Google Analytics -palvelun yhteydessä selaimestasi välitettyä IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Voit myös estää Googlen evästeiden tuottamien tietojen ja omaan verkkosivuston käyttöön liittyvien tietojen (sis. IP-osoite) keräämisen Googlelle sekä näiden tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen seuraavan linkin kautta: (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Katso Google Analytics -palvelun turvallisuus- ja yksityisyydensuojakäytänteet osoitteesta http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html.
Voit estää keräämisen Google Analytics -palvelun kautta napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Tällöin asetetaan estoeväste (opt-out-cookie), joka estää tietojesi keräämisen vieraillessasi tällä verkkosivustolla: Google Analyticsin deaktivointi


etracker:

Verkkosivustollamme kerätään ja tallennetaan tietoja etracker GmbH:n teknologialla optimointitarkoituksia varten. Näistä tiedoista voidaan luoda salanimellä käyttäjäprofiileja. Tätä varten voidaan käyttää evästeitä.

Etracker-teknologian avulla kerättyjä tietoja ei käytetä verkkosivuston kävijöiden tunnistamiseen ilman asianomaisen henkilön nimenomaista suostumusta eikä niitä yhdistetä salanimen käyttäjän henkilötietoihin. Tietojen keruu ja tallentaminen voidaan kieltää milloin tahansa.

Tämän voit tehdä napsauttamalla alla olevaa painiketta:



6. Ulkoinen sisältö

Suoria linkkejä sosiaaliseen mediaan

Verkkosivustomme tarjoaa suoria linkkejä sosiaalisen median toimijoiden verkkosivustoille. Tiedonvaihto sosiaalisen median toimijoiden kanssa tapahtuu vain, kun napsautat painiketta, jossa on symboli (esim. ”f” Facebookille). Kun napsautat tällaista painiketta, avautuu sosiaalisen median toimijan sivu ponnahdusikkunassa, ja olet nyt kyseisen toimijan verkkosivustolla. Sosiaalisen median toimijan säännöksiä sovelletaan.


Sosiaaliset liitännäiset

Verkkosivustollamme käytetään seuraavan sosiaalisen verkoston sosiaalisia liitännäisiä (jäljempänä “sosiaaliset verkostot”):

  • YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA (jäljempänä YouTube)


Sosiaalisten liitännäisten käyttöönotto

Tietojesi parhaan mahdollisen suojan varmistamiseksi käytämme teknisiä ratkaisuja, joiden avulla tiedonsiirto sosiaalisten liitännäisten kautta toimijalle tapahtuu vain ottamalla käyttöön sosiaaliset liitännäiset etukäteen.

Verkkosivustollamme sosiaaliset liitännäiset ovat oletuksena pois päältä, eivätkä ne ilman käyttöönottoa muodosta yhteyttä YouTuben tai muiden sosiaalisten verkostojen toimijoiden palvelimelle. Vasta kun otat käyttöön nämä liitännäiset napsauttamalla verkkosivustollamme ”Social Media aktivieren” -painiketta, annat suostumuksesi jäljempänä määritettyjen tietojen välittämiseen sosiaalisessa verkostossa. Käyttöönoton jälkeen sosiaaliset liitännäiset muodostavat yhteyden asianmukaiseen sosiaaliseen verkostoon. Toisella napsautuksella voit sitten esim. käynnistää videon, lähettää suosituksen sosiaalisessa verkostossa jne. Jos käyttäessäsi verkkosivustoamme olet jo kirjautunut sosiaaliseen verkostoon, ei kirjautumisikkunaa enää näytetä.

Napsauttamalla ”Social Media aktivieren” -painiketta suostut siihen, että jäljempänä määritetyt tiedot välitetään asianmukaisen sosiaalisen verkoston toimijalle.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla ”Social Media deaktivieren” -painiketta.

Tiedonsiirto sosiaalisten liitännäisten kautta

Vasta kun olet ottanut käyttöön oletuksena pois käytöstä olevat sosiaaliset liitännäiset yllä kuvatulla tavalla, muodostetaan yhteys sosiaalisen verkoston palvelimiin. Jokainen sosiaalinen liitännnäinen lähettää sitten tietoja vastaavassa sosiaalisessa verkostossa. Meillä ei ole vaikutusta niiden tietojen tyyppiin ja laajuuteen, jotka kerätään sosiaalisesta verkostosta sosiaalisen liitännäisen avulla. Sosiaalisilla verkostoilla on joka tapauksessa tietoa siitä, mitä verkkosivujamme olet käyttänyt nyt ja aiemmin. Jokaisen käyttöönotetun sosiaalisen liitännäisen kohdalla kutsuttaessa vastaavaa verkkosivustoa asetetaan eväste yksilöllisellä tunnisteella. Täten sosiaalinen verkosto pystyy luomaan käyttäjäprofiilin, joka voidaan liittää sinuun myös myöhemmän ensirekisteröinnin yhteydessä sosiaaliseen verkostoon.

Jos olet jo kirjautunut sosiaaliseen verkostoon vieraillessasi verkkosivustollamme, voi tämän verkoston toimija liittää tämän vierailun henkilökohtaiseen tiliisi, kun otat käyttöön oletuksena pois käytöstä olevat sosiaaliset liitännäiset yllä kuvatulla tavalla. Käytettäessä sosiaalisten liitännäisten toimintoja (esim. ”tykkää”-painike, kommentin kirjoittaminen), lähetetään tiedot selaimestasi suoraan vastaavaan sosiaaliseen verkostoon ja tallennetaan sinne. Sama pätee kutsuttaessa sosiaalisen median toimijan verkkosivustoa napsauttamalla asianmukaista painiketta, jossa on symboli.

Jos et ole sosiaalisen verkoston jäsen, on silti mahdollista, että sosiaalisen liitännäisen käyttöönoton jälkeen sosiaaliset verkostot saavat IP-osoitteesi sekä tietoa käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä ja tallentavat ne. Katso kunkin sosiaalisen verkoston tietosuojakäytänteistä tiedonkeruun laajuus ja käyttötarkoitus, tietojen käsittely ja käyttö sekä tiedot oikeuksistasi ja yksityisyyden suojaustavoista. Nämä ovat saatavilla seuraavassa osoitteessa:

Jos olet sosiaalisen verkoston jäsen ja haluat rajoittaa verkkosivustomme tiedonkeruuta sekä käyttäjätietojesi yhdistämistä sosiaalisessa verkostossa tallennettuihin tietoihin, sinun on kirjauduttava ulos sosiaalisesta verkostosta ennen vierailua verkkosivustollamme.


Adobe Typekit:

Käytämme verkkosivustollamme “Adobe Typekit” -kirjasintyyppiä “Myriad pro”, jonka on toimittanut Adobe Systems Incorporated, 345 Park Ave, San Jose, CA 95110, USA. Typekit-palvelujen yhteydessä ei aseteta evästeitä kirjasintyypin säätämiseksi.

Adobe kerää seuraavat tiedot Typekit-palvelun tarjoamiseksi:

Typekit-palvelun tarjoamiseksi Adobe voi kerätä tietoa kirjasintyypeistä, jotka ovat saatavilla palvelimellamme. Tietoja käytetään ohjeiden tulkitsemiseen ja noudattamiseen ja ne voivat sisältää:

  • tarjotut kirjasintyypit
  • ladelman ID
  • tilin ID
  • palvelu, joka tarjoaa kirjasintyypit (esim. Typekit tai Edge Web Fonts)
  • sovellus, joka pyytää kirjasintyypit (esim. Adobe Muse)
  • palvelin, joka tarjoaa kirjasintyypit (esim. Typekit-palvelin tai Enterprise CDN)
  • sen sivun isäntänimi, jolle kirjasintyypit ladataan
  • aika, jonka verkkoselain tarvitsee kirjasintyyppien lataamiseen
  • aika kirjasintyyppien lataamisesta verkkoselaimella niiden käyttöön saakka

Katso lisätietoja työkalun tietosuojakäytänteista seuraavasta linkistä: http://www.adobe.com/de/privacy/typekit.html.


7. Ilmoitus evästeiden käytöstä

Käytämme verkkosivustollamme osittain evästeitä tehdäksemme vierailusta sivustollamme miellyttävän ja mahdollistaaksemme tietyt toiminnot. Voit säätää itse selaimesi siten, että saat tiedon evästeiden asettamisesta, päättää evästeiden hyväksymisestä tapauskohtaisesti tai hyväksyä tai hylätä ne yleisesti. Evästeitä voidaan asettaa erilaisiin tarkoituksiin, esim. sen tunnistamiseksi, että tietokoneesi on jo yhteydessä internet-palveluun (pysyvät evästeet) tai äskettäin tarkasteltujen tarjousten tallentamiseen (istuntokohtaiset evästeet). Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle paremman käyttäjäkokemuksen. Käyttääksesi mukavuustoimintojamme suosittelemme, että sallit internetpalvelujemme evästeet.


8. Tietoturva ja tietosuoja, viestintä sähköpostitse

Henkilötietosi tallennetaan käyttämällä kaikkia teknisiä ja organisatorisia mahdollisuuksia siten, että kolmannet osapuolet eivät voi saada niitä käsiinsä. Sähköpostiviestinnässä emme voi taata täyttä tietoturvaa, joten suosittelemme käyttämään postia tiedoille, joilla on korkea salassapitotarve.


9. Suostumuksen peruuttaminen - tiedot ja muutospyynnöt - tietojen poistaminen ja rajoittaminen, muutokset

Liittovaltion tietosuojalain mukaisesti sinulla on oikeus saada tietoa tallennetuista tiedoistasi sekä oikeus näiden tietojen oikaisuun, rajoittamiseen ja poistamiseen. Tietosi poistetaan, jos se ei ole vallitsevien säädösten vastaista. Voit peruuttaa meille lähetetyn suostumuksen henkilötietojesi käsittelemiseksi ja käyttämiseksi milloin tahansa. Voit lähettää lisätieto-, poisto- ja korjauspyynnöt sekä ehdotuksia milloin tahansa seuraavaan osoitteeseen:

AGCO GmbH
Datenschutzbeauftragter
Johann-Georg-Fendt-Straße 4
D-87616 Marktoberdorf
Sähköposti: DataPrivacy@agcocorp.com

Tätä tietosuojaselostetta muokataan ajoittain. Viimeisimmän päivityspäivämäärän löydät tämän selosteen alusta. (Tila: 25.8.2016)