360-icon download left-arrow left-doublearrow nav-dot pdf-icon rss-icon search-icon spot-icon subnavi-icon close-icon info-icon

Uusi Fendt 300 Vario. Kyllä.

300-sarjan Variossa sukupolvien kokemus yhdistyy korkean laadun ja suorituskyvyn vaatimuksiin. Sen vuoksi sanomme: Kyllä. Koska Fendt 300 Vario tarjoaa kaiken, mitä tarvitset. Katso itse ja vastaa myöntävästi pienikokoiselle yleistraktorille.


kWHV
Fendt 310 Vario81110
Fendt 311 Vario88119
Fendt 312 Vario95129
Fendt 313 Vario102138
Maksimiteho ECE R24 -standardin mukaisesti

Fendt 312 Vario: Uusi vertailuarvo DLG PowerMix -testissä

Polttoaineen kulutus 272 g/kWh ja AdBlue-nesteen kulutus vain 17 g/kWh*

 • Ensimmäinen testattu vaiheen 4 / Tier 4 final -päästöstandardin mukainen tämän teholuokan traktori (maks. 99 kW/135 hv – elokuu 2016)*
 • Tulokset osoittavat, että juuri tältä aito kehitys näyttää. Vaiheen 4 / Tier 4 final -päästöstandardin mukaisen 300 Varion dieselin kulutusarvo, 272 g/kWh, oli yhtä erinomainen kuin edeltäjällään (paras testiin osallistunut traktori vaiheen 3b päästöstandardin tasolla enintään 135 hevosvoiman teholuokassa). AdBlue-nesteen kulutuksen ollessa 4,9 % (til.) se myös säästää vaikuttavat 42 % verrattuna edeltäjäänsä, jonka AdBlue-kulutus oli 8,5 % (til.) suhteessa dieselin kulutukseen.*** Fendt 312 Varion DLG PowerMix -testissä saamat tulokset (tiedote 07/2016) 
** Fendt 313 Varion DLG PowerMix -testissä saamat tulokset (tiedote 06/2013)

Fendt 300 Vario. Juuri se oikea.

Ne, joille helposti ohjattava kompakti traktori on jo tuttu, tietävät, miten paljon se voi tehdä. Se soveltuu yhtä hyvin niin nurmialueiden hoitoon kuin pelto-, kuljetus- tai urakointitöihinkin. Mukavuutta, toimivuutta ja tehokkuutta lisäävä varustelu tekee Fendt 300 Variosta luotettavan kumppanin päivittäisen työn haasteisiin.

Testattu

Sano kyllä!

Fendt 300 Vario sisältää käyttötarkoitusta vastaavat ominaisuudet. Valitse itsellesi parhaiten sopiva ratkaisu Power- ja Profi-varustelutason malleista. Fendt 300 Varion Power-malli sisältää oikeat varusteet nurmialueiden hoitotöihin, peltoviljelyyn, kuljetukseen, viljan ja erikoisviljelyn käyttökohteisiin, urakointitöihin ja – viimeisenä mutta ei vähäisempänä – maatilojen yleiskäyttöön. Se vakuuttaa järeyden ja kestävyyden ansiosta. Fendt 300 Varion Profi-malli parantaa työskentelymukavuutta ja toimintatehoa helpottaen päivittäistä työskentelyä.

Monipuolisuus

Joustavuus ja tehokkuus käsi kädessä.

Fendt 300 Varion Profi-malli on pienikokoinen traktori, joka tekee päivittäisestä työstä joustavaa ja tehokasta.

Teknologia

 • Tehokas moottori, kuutiotilavuus 4,4 litraa
 • VisioPlus-ohjaamo parasta näkyvyyttä ja lisätilaa varten
 • 110 litran pumppu suurempaan öljynvirtaukseen alhaisemmalla kierrosnopeudella
 • Älykkäillä toiminnoilla varustettu Fendt CargoProfi ‑etukuormaaja
 • Näppärä käyttö Variocenterin kautta Vario-päätteeltä 7-B
 • Sähköventtiileissä ajastus ja virtauksensäätö
 • LED-työvalot
 • Monitoimiohjaussauva ja ISOBUS-toiminnot
 • Kuljetusnopeus 40 km/h alhaisella moottorin kierrosluvulla (1 700 r/min)
 • Suuri hyötykuorma: yli 3,5 tonnia
 • Tasonsäädöllä varustettu etuakselin jousitus, jossa pitkittäisvarsi, tarjoaa parasta ajomukavuutta
 • Kääntökulmasta riippuva automatiikka nelivetoa ja tasauspyörän lukkoa varten

Hyvä näkyvyys kaikkiin suuntiin: Fendttoimintakonsepti

Looginen käyttö ja toimivuus ovat viimeistä piirtoa myöten harkittuja kaikissa Fendt-traktoreissa – aina kokonaisuus huomioiden. Hallintalaitteet, joita ovat Vario-pääte, ohjaussauva, ristivipu, lineaarivivut ja kalvonäppäimistö, ovat selkeästi esillä Variocenterissä.

Variotronic & Huolto

Palkinnot

Tractor de Espana 2016 -palkinto FIMA-messuilla

Fendt 313 valittiin Espanjassa Vuoden traktoriksi 2016. Traktori vakuutti 10-jäsenisen teknisen asiantuntijaraadin uusilla Tier 4 final -päästötason mukaisilla ominaisuuksillaan, teknisillä lisätoiminnoillaan ja Fendt VisioPlus -ohjaamolla.

Vuoden kone SIMA-messuilla Pariisissa

Teknisen lehdistön 19 edustajaa kahdeksasta Euroopan maasta palkitsi parhaita uusia maatalouskoneita 17 eri kategoriassa. Fendt 300 Vario sai pisteitä kansainväliseltä asiantuntijaraadilta alle 150 hevosvoiman traktoreiden sarjassa. ”Uusi Fendt 300 vakuutti meidät kaikki. Traktoria ei voi edes verrata aikaisempaan malliin rakenteensa ja tekniikkansa puolesta”, hehkuttaa AGRARTECHNIK-ammattilehden päätoimittaja Dieter Dänzer traktorin innovaatioita. ”300 Varion etunostolaitteen ohjaus kevennystoimintoineen, sähköventtiilit ja uusi tilava ohjaamo tarjoavat maatalousyrittäjille uusia teknisiä innovaatioita keskiteholuokan traktoreiden sarjassa. Se todellakin ansaitsee uuden nimen”, vitsaili maatalouslehden toimittaja.

Fendtin erikoisominaisuudet. Tunnistettava. Parempi.

Tutustu Fendtin erikoisominaisuuksiin – tunnistettaviin ja parempiin ratkaisuihin – ja huomaat itse, mikä tekee Fendt-traktorista Fendt-traktorin.